De Fire og Han Som Gjør Galt Verre

Begynnelsen

Fire kamerater fra lille Pelsheim på Vestlandet, får en dag sine usedvanlig begivenhetsløse liv snudd på hodet. Bambo Fohrtwo, Pepper Bihf, Salt Ehfan og Hutte Meg Tu får beskjed av en gruppe magikere om at de må følge med til Nepal. Den onde Lord Kor gjør seg klar for Krigen Som Ender Alle Kriger og i følge nedtegnelsene i boken, De Fire, Han Som Gjør Galt Verre og andre ting Generelt, som kan redde oss fra Verdens Undergang og Lignende Tragedier, er De Fire de eneste som kan stå mellom Lord Kor og Lysets krefter.

Forfatter: Hans Frederik Follestad
Lest av: Christoffer Staib
Originalomslag: Kjetil Solli
Innhold: 1 MP3-CD (CD-ROM)
Spilletid: ca. 19 timer
Veil pris: kr 249,-
Målgruppe: ungdom

ISBN: 978-82-8218-012-2
Format: MP3-CD

 

 

Forfølgeren

Han har fulgt henne som en skygge, vet alt om henne. Til og med hvilken parfyme hun bruker. Sengetøyet hennes dufter av den.
Malin aner ikke at noen smyger seg stadig nærmere innpå henne. At forfølgeren snart er klar. Enda en mesterlig thriller av Magnus Nordin.

Forfatter: Magnus Nordin
Oversetter: Kari Sverdrup
Innleser: Ivar Nergaard
Antall CDer: 1 Mp3-CD
Spilletid: ca 5 timer
Veil pris: kr 149,-
Målgruppe: ungdom

ISBN: 978-82-8218-003-0
Format: MP3-CD

 

Prinsessen og morderen

Det har gått 18 måneder siden Fredrik ble misbrukt og dumpet på en søppelfylling. Den gang ble det store overskrifter i avisene, og fortsatt er ikke gjerningsmannen tatt. I klasse 8B er hendelsen nesten helt glemt, men når nye meldinger om drap dukker opp, føler de seg ikke lenger trygge. Denne utgaven er en lydbok i MP3-format. Den kan kun spilles i CD-spillere som kan spille av dette formatet.

Forfatter: Magnus Nordin
Oversetter: Kari Sverdrup
Innleser: Ivar Nergaard
Antall CDer: 1 Mp3-CD
Spilletid: ca 5 timer
Veil pris: kr 149,-
Målgruppe: ungdom

ISBN: 978-82-8218-004-7
Format: MP3-CD

     
         

Fortellingen om et mulig drap

Håkon Sverresson ble konge som tjueåring og døde etter snaut to år i tronstolen. Men var han bare en snodig parentes i historien? Han er en fyr knapt noen har brydd seg om å bli kjent med, klemt som han var, mellom en berømt far og en like berømt sønn. Men gutten var tross alt konge, i en urolig tid. Fortjener han ikke en biografi, han som andre konger? Det korte livet hans var dramatisk, og det endte – muligens – med at han ble myrdet. Av hvem? En norsk konge i Middelalderen hadde mange fiender. Håkon hadde attpåtil arvet noen av farens. Selvsagt fortjener Håkon sin biografi.

Forfatter: Jon Ewo
Innleser: Håvard Bakke
ISBN: 978-82-8218-000-9
Antall CDer:
4 CD + 1 Mp3-CD + 36-siders faktabok
Spilletid: ca 4 t 25 min
Veil pris: kr 299,-
Målgruppe: barn/ungdom

Format: Audio-CD + Mp3-CD

 

XXL

Bud Martin er str. XXL og fornøyd med det. Men det er en del andre ting som kan bli i største laget. La oss bare kort nevne fetter Jerry med overskuddsenergien som kommer på sommerbesøk, foreldrenes hus (også det str. XXL) som skal males i løpet av uka. Og storgjedda som skal fanges. Bud Martins liv er fullt av utfordringer, men den største er likevel rapporten han skal skrive til skolepsykologen om hva som egentlig skjedde den dagen før sommerferien da han tente på i gymsalen. Han har bare denne uka på seg, og klarer han ikke å komme opp med en god forklaring, kan han se langt etter skoleplass til høsten.

Forfatter: Jon Ewo
Innleser: Scott Maurstad
ISBN: 978-82-8218-001-6
Antall CDer: 7 + 1 Mp3-CD
Spilletid: ca 7 t 45 min
Veil pris: kr 349,-
Målgruppe: barn/ungdom (fra ca 14 år)

Format: Audio-CD + Mp3-CD
 

 

 

Tlf 47 87 67 77 | post@ordkommisjonen.no | Uranienborg terrasse 9, 0351 Oslo